Συνταγές των Chef
ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ

ΟΛΕΣ

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Όλη η γεύση σε ένα πιάτο! Ένα πολύ γευστικό ριζότο που όταν το δοκιμάσεις θα νιώσεις απλά...τυχερός.

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ, ΑΓΚΙΝΑΡΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Υπέροχες ατομικές πιτούλες που μπορείς να τις απολαύσεις και ως κυρίως πιάτο αλλά και ως σνακ.

ΠΙΤΑ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΙΜΑ, ΠΟΥΡΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Μια πίτα διαφορετική από τις άλλες που συνδυάζει υπέροχα τον κιμά με το κουνουπίδι, το θυμάρι και την γλυκιά πάπρικα.

ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΤΡΟΥΦΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

Ταπεινές πατάτες με αριστοκρατικό λάδι τρούφας για ένα συνοδευτικό που θα σου μείνει αξέχαστο. Γιατί η μαγειρική χρειάζεται πάνω από όλα... φαντασία!

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ, ΜΑΡΑΘΟΣΠΟΡΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Μια εναλλακτική συνταγή για όσους αγαπούν τα γιουβαρλάκια της μαμάς αλλά αναζητούν μια διαφορετική εκδοχή τους. Βάλσαμο για το στομάχι αλλά και για τις κρύες μέρες που τόσο ταλαιπωρούν την άμυνα του οργανισμού μας.

ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Λαχταριστή και εύκολη συνταγή για τους εραστές του κοτόπουλου. Η σάλτσα είναι πλούσια και η απόλαυση διπλή.

ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΑΛ ΟΛΙΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Μια κλασική μακαρονάδα, μια σίγουρη επιτυχία πάνω σε ένα ιδιαίτερο ζυμαρικό που αναδεικνύει και την πιο απλή γεύση.

ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ, ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ, ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Πανδαισία χρωμάτων και γεύσεων, σε ένα πιάτο που φωνάζει Ιταλία και ταξιδεύεις τις αισθήσεις. Φτιάχνεται πανεύκολα και ενθουσιάζει ποικιλοτρόπως!

ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ, ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Kριθαράκι μαγειρεμένο με τον τρόπο του ριζότο, για να συμπυκνώσεις τη γεύση των υλικών και να έχεις ένα γευστικό αποτέλεσμα μακριά από τα συνηθισμένα.

ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Κουνουπίδι με το ζόρι δεν γίνεται. Αν όμως του δώσεις μια τελευταία ευκαιρία με αυτήν τη συνταγή μπορεί και να μπει στη λίστα με τα αγαπημένα σου φαγητά. Μια δοκιμή θα σε πείσει...

ADORO TIPS

Τράβηξε το τηγάνι από το μάτι και μετά πρόσθεσε την Adoro Per Pasta. Αυτό είναι αρκετό για να δέσει τέλεια με τη συνταγή σου!
Με την Adoro Per Pasta χρειάζεσαι τη μισή ποσότητα και το μισό χρόνο αφού δεν χρειάζεται βράσιμο, όπως οι άλλες κρέμες!
Έχει χαμηλά λιπαρά, μόνο 15%!
Η Adoro Per Pasta είναι ιδανική για ζυμαρικά.
Δένει υπέροχα και με το κρέας!
Έχει πλούσια γεύση και υφή..
Δεν “κόβει” με λεμόνι ή κρασί.