ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΑΛ ΟΛΙΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Ανδρέας Λαγός
ADORO PER PASTA
ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
20'
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
1

ΥΛΙΚΑ

  • 250γρ. ζυμαρικά παπαρδέλες
  • 200ml κρέμα γάλακτος Adoro per pasta
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε πολύ λεπτές φέτες
  • 2 κούπες ζωμό κότας
  • 1 κ.σ. βούτυρο
  • 50γρ. γραβιέρα τριμμένη
  • 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Αλάτι – πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι το ελαιόλαδο, προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό περίπου, μέχρι να μαραθεί ελαφρώς.

Σβήνουμε με το ζωμό, προσθέτουμε το βούτυρο, αλάτι, πιπέρι, τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρουν μια βράση.

Χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για 15 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας ανά διαστήματα, μέχρι να γίνουν τα ζυμαρικά.

Ρίχνουμε την κρέμα, το τυρί, το μαϊντανό και τα αφήνουμε για 2 λεπτά ακόμα πάνω στη φωτιά, ανακατεύοντας, μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Σερβίρουμε αμέσως.

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ

ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ, ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ, ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Πανδαισία χρωμάτων και γεύσεων, σε ένα πιάτο που φωνάζει Ιταλία και ταξιδεύεις τις αισθήσεις. Φτιάχνεται πανεύκολα και ενθουσιάζει ποικιλοτρόπως!

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Tα μανιτάρια και το αμύγδαλο αγκαλιάζουν ιδανικά τα ριγκατόνι και το λευκό κρασί έρχεται να ολοκληρώσει την πανδαισία των γεύσεων. Τι περιμένεις; Δοκίμασέ την σήμερα!

ADORO TIPS

Η Adoro Per Pasta είναι ιδανική για ζυμαρικά.