ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Ανδρέας Λαγός
ADORO PER PASTA
ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
15'
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
1

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Συγχρόνως ζεσταίνουμε πολύ καλά το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα αμύγδαλα και σοτάρουμε πολύ καλά μέχρι να πάρουν χρώμα.

Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι, το πιπέρι καγιέν, ρίχνουμε το σκόρδο, τα κρεμμύδια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλο 1 λεπτό.

Σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί για 1 – 2 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε την πάστα μέσα στο τηγάνι παίρνοντας την μέσα από την κατσαρόλα με μια κουτάλα και αναταράσσουμε για να ανακατευτούν.

Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, λίγο από το νερό που βράσαμε τα ζυμαρικά, το κεφαλοτύρι, το μαϊντανό και ανακατεύουμε να αγκαλιστούν όλα τα υλικά μεταξύ τους.

Σερβίρουμε αμέσως!

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ

ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ, ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ, ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Πανδαισία χρωμάτων και γεύσεων, σε ένα πιάτο που φωνάζει Ιταλία και ταξιδεύεις τις αισθήσεις. Φτιάχνεται πανεύκολα και ενθουσιάζει ποικιλοτρόπως!

ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ, ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Kριθαράκι μαγειρεμένο με τον τρόπο του ριζότο, για να συμπυκνώσεις τη γεύση των υλικών και να έχεις ένα γευστικό αποτέλεσμα μακριά από τα συνηθισμένα.

ADORO TIPS

Με την Adoro Per Pasta χρειάζεσαι τη μισή ποσότητα και το μισό χρόνο αφού δεν χρειάζεται βράσιμο, όπως οι άλλες κρέμες!