Συνταγές των Chef
ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ

ΟΛΕΣ

RIGATONI PULCINELLA ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Η πιο απλή συνταγή μεταμορφώνεται σε gourmet, όταν γίνεται σωστά. Δεν χρειάζεται να είσαι σεφ, απλώς να επιλέξεις τη σωστή κρέμα...γάλακτος. Δες πώς ένα πιάτο Rigatoni Pulcinella θα σε κάνει να πεις “Adoro”.

FETTUCCINE ALFREDO ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Δεν έχει σημασία τι θα μαγειρέψεις αλλά το πώς. Έτσι και στα Fettuccine Alfredo, η νοστιμιά εξαρτάται από το πόση ψυχή βάζεις στο πιάτο... ε και πόση ποσότητα Adoro Per Pasta. Φυσικά, τη μισή!

ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΣΤΟN ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Καρμπονάρα φούρνου light υπάρχει; Φυσικά, αρκεί να την κάνεις με τη σωστή κρέμα γάλακτος! Δες πόσο νόστιμη και ελαφριά γίνεται με Adoro Per Pasta!

ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Δεν έχεις χρόνο, δεν έχεις μεγάλο budget, δεν έχεις... περιθώριο για ρίσκο. Άρα τι καλύτερο από ένα απολαυστικό πιάτο με εγγυημένο αποτέλεσμα; Κανελόνια με Σπανάκι και Adoro Per Pasta.

ADORO TIPS

Τράβηξε το τηγάνι από το μάτι και μετά πρόσθεσε την Adoro Per Pasta. Αυτό είναι αρκετό για να δέσει τέλεια με τη συνταγή σου!

Με την Adoro Per Pasta χρειάζεσαι τη μισή ποσότητα και το μισό χρόνο αφού δεν χρειάζεται βράσιμο, όπως οι άλλες κρέμες!
Έχει χαμηλά λιπαρά, μόνο 15%!
Η Adoro Per Pasta είναι ιδανική για ζυμαρικά.
Δένει υπέροχα και με το κρέας!
Έχει πλούσια γεύση και υφή..
Δεν “κόβει” με λεμόνι ή κρασί.