RIGATONI PULCINELLA ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Έκτορας Μποτρίνι
ADORO PER PASTA
ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
15'
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
2

ΥΛΙΚΑ

  • 300 γρ. rigatoni
  • 200 ml κρέμα γάλακτος Adoro Per Pasta
  • ½ κιλό κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες
  • 200 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 120 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τηγανίζουμε τα κολοκυθάκια και τα βάζουμε να στραγγίξουν σε χαρτί κουζίνας. Σε μία κατσαρόλα, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο και το μπέικον. Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, την κρέμα γάλακτος, την παρμεζάνα,το μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει για 4 περίπου λεπτά. Σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα rigatoni, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Σοτάρουμε και σερβίρουμε με τον μαϊντανό.

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΤΟΡΑ

FETTUCCINE ALFREDO ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Δεν έχει σημασία τι θα μαγειρέψεις αλλά το πώς. Έτσι και στα Fettuccine Alfredo, η νοστιμιά εξαρτάται από το πόση ψυχή βάζεις στο πιάτο... ε και πόση ποσότητα Adoro Per Pasta. Φυσικά, τη μισή!

ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ KAI ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Δεν έχεις χρόνο, δεν έχεις μεγάλο budget, δεν έχεις... περιθώριο για ρίσκο. Άρα τι καλύτερο από ένα απολαυστικό πιάτο με εγγυημένο αποτέλεσμα; Κανελόνια με Σπανάκι και Adoro Per Pasta.

ADORO TIPS

Με την Adoro Per Pasta χρειάζεσαι τη μισή ποσότητα και το μισό χρόνο αφού δεν χρειάζεται βράσιμο, όπως οι άλλες κρέμες!