ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ KAI ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Έκτορας Μποτρίνι
ADORO PER PASTA
ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
30'
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
3

ΥΛΙΚΑ

 

  • 1 πακέτο κανελόνια
  • 200 ml κρέμα γάλακτος Adoro Per Pasta
  • 150 ml νερό
  • 350 γρ. σπανάκι
  • 400 γρ. πατάτες
  • 200 γρ. παρμεζάνα
  • Μοσχοκάρυδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε τις πατάτες να βράσουν. Παράλληλα, σοτάρουμε το σπανάκι με λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Αφού βράσουν οι πατάτες, τις πατάμε με ένα πιρούνι σε ένα μπολ. Όταν σοταριστεί το σπανάκι, το προσθέτουμε στο μπολ μαζί με τη μισή παρμεζάνα και το μοσχοκάρυδο. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει λίγο και στη συνέχεια ρίχνουμε τα κανελόνια -με προσοχή- σε νερό που βράζει, για 5 λεπτά. Τα βγάζουμε προσεκτικά και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Γεμίζουμε ένα-ένα τα κανελόνια με το μείγμα σπανάκι-πατάτα και τα τοποθετούμε το ένα δίπλα στο άλλο σε ένα ταψί, στο οποίο έχουμε ρίξει τη μισή κρέμα γάλακτος αραιωμένη με λίγο νερό. Αφού τελειώσουμε με το στρώσιμο, ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος που μας έχει μείνει με λίγο νερό και την υπόλοιπη παρμεζάνα, και τη ρίχνουμε πάνω από τα κανελόνια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 30 λεπτά.

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΤΟΡΑ

RIGATONI PULCINELLA ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Η πιο απλή συνταγή μεταμορφώνεται σε gourmet, όταν γίνεται σωστά. Δεν χρειάζεται να είσαι σεφ, απλώς να επιλέξεις τη σωστή κρέμα...γάλακτος. Δες πώς ένα πιάτο Rigatoni Pulcinella θα σε κάνει να πεις “Adoro”.

FETTUCCINE ALFREDO ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Δεν έχει σημασία τι θα μαγειρέψεις αλλά το πώς. Έτσι και στα Fettuccine Alfredo, η νοστιμιά εξαρτάται από το πόση ψυχή βάζεις στο πιάτο... ε και πόση ποσότητα Adoro Per Pasta. Φυσικά, τη μισή!

ADORO TIPS

Έχει πλούσια γεύση και υφή..