ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΣΤΟN ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Έκτορας Μποτρίνι
ADORO PER PASTA
ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
30'
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
2

ΥΛΙΚΑ

  • 350 γρ. pasta
  • 200 ml κρέμα γάλακτος Adoro Per Pasta
  • 100 ml νερό
  • 150 γρ. μπέικον καπνιστό
  • 4 κρόκοι αυγών
  • 2 ασπράδια
  • 100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 50 γρ. βούτυρο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Μαϊντανό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα μακαρόνια. Σε ένα τηγάνι, σοτάρουμε το μπέικον με λίγο βούτυρο.

Xτυπάμε τα αυγά (κρόκους και ασπράδια) σε ένα μπολ μαζί με τον μαϊντανό. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το νερό, αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε τα μακαρόνια μέσα στο τηγάνι και ανακατεύουμε. Τα αδειάζουμε σε ένα βουτυρωμένο πυρέξ και ρίχνουμε από πάνω το μείγμα της κρέμας και των αυγών. Πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 25-30 λεπτά.

 

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΤΟΡΑ

ΧΟΙΡΙΝΟ ALLA VALDOSTANA ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Ποιος είπε ότι οι Ιταλοί δεν “πειράζουν” τα παραδοσιακά τους πιάτα; Δες πώς ο Έκτορας μαγειρεύει ένα κλασικό πιάτο από τη Β. Ιταλία! στον μισό χρόνο!

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Τι σχέση μπορεί να έχει ένα λεμονάτο κοτόπουλο με την ειδική κρέμα γάλακτος για ζυμαρικά της Adoro; Την καλύτερη! Δες τον Έκτορα... Μποτρίνι να δημιουργεί έναν γευστικό συνδυασμό που σίγουρα θα λατρέψεις!

ADORO TIPS

Η Adoro Per Pasta είναι ιδανική για ζυμαρικά.