ΧΟΙΡΙΝΟ ALLA VALDOSTANA ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Έκτορας Μποτρίνι
ADORO PER PASTA
ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
30'
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
3

ΥΛΙΚΑ

  • 4 λεπτές φέτες χοιρινό χωρίς κόκκαλο (κόντρα)
  • 200 ml κρέμα γάλακτος Adoro Per Pasta
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Λίγο αλεύρι
  • 80 γρ. gouda
  • 4 φέτες ζαμπόν
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Μαϊντανό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αλευρώνουμε και αλατοπιπερώνουμε το χοιρινό. Στη συνέχεια, το σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Το βγάζουμε από τη φωτιά και το βάζουμε μέσα σε ένα πυρέξ, τοποθετώντας τη μία φέτα δίπλα στην άλλη. Το καλύπτουμε από πάνω με το ζαμπόν. Σε μία μικρή κατσαρόλα, λιώνουμε το τυρί με την κρέμα γάλακτος και ρίχνουμε το μείγμα πάνω από το ζαμπόν. Ψήνουμε στο grill και σερβίρουμε με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.

 

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΤΟΡΑ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Τι σχέση μπορεί να έχει ένα λεμονάτο κοτόπουλο με την ειδική κρέμα γάλακτος για ζυμαρικά της Adoro; Την καλύτερη! Δες τον Έκτορα... Μποτρίνι να δημιουργεί έναν γευστικό συνδυασμό που σίγουρα θα λατρέψεις!

ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΣΤΟN ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Καρμπονάρα φούρνου light υπάρχει; Φυσικά, αρκεί να την κάνεις με τη σωστή κρέμα γάλακτος! Δες πόσο νόστιμη και ελαφριά γίνεται με Adoro Per Pasta!

ADORO TIPS

Δένει υπέροχα και με το κρέας!