Συνταγές των Chef
ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ

ΟΛΕΣ

ΧΟΙΡΙΝΟ ALLA VALDOSTANA ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Ποιος είπε ότι οι Ιταλοί δεν “πειράζουν” τα παραδοσιακά τους πιάτα; Δες πώς ο Έκτορας μαγειρεύει ένα κλασικό πιάτο από τη Β. Ιταλία! στον μισό χρόνο!

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Τι σχέση μπορεί να έχει ένα λεμονάτο κοτόπουλο με την ειδική κρέμα γάλακτος για ζυμαρικά της Adoro; Την καλύτερη! Δες τον Έκτορα... Μποτρίνι να δημιουργεί έναν γευστικό συνδυασμό που σίγουρα θα λατρέψεις!

ADORO TIPS

Τράβηξε το τηγάνι από το μάτι και μετά πρόσθεσε την Adoro Per Pasta. Αυτό είναι αρκετό για να δέσει τέλεια με τη συνταγή σου!
Με την Adoro Per Pasta χρειάζεσαι τη μισή ποσότητα και το μισό χρόνο αφού δεν χρειάζεται βράσιμο, όπως οι άλλες κρέμες!
Έχει χαμηλά λιπαρά, μόνο 15%!
Η Adoro Per Pasta είναι ιδανική για ζυμαρικά.
Δένει υπέροχα και με το κρέας!
Έχει πλούσια γεύση και υφή..
Δεν “κόβει” με λεμόνι ή κρασί.