ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΣΟΛΟΜΟ, ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Ανδρέας Λαγός
ADORO PER PASTA
ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
15'
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
3

ΥΛΙΚΑ

  • 250γρ. ζυμαρικά ταλιατέλες
  • 200ml κρέμα γάλακτος Adoro per pasta
  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 250γρ. φιλέτο σολομού χωρίς το δέρμα
  • ½ κούπα λευκό κρασί
  • 2 κ.σ. σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
  • Αλάτι – πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, σουρώνουμε και κρατάμε λίγο από το ζουμί τους. Ραντίζουμε τα ζυμαρικά με λίγο ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και κρατάμε στην άκρη.

Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε μεγάλο τηγάνι, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και σοτάρουμε για 2 – 3 λεπτά μέχρι να μαραθούν ελαφρώς.

Ρίχνουμε το σολομό κομμένο σε μεγάλα κομμάτια και συνεχίζουμε για 2 λεπτά, μέχρι να πάρει ελαφρώς χρώμα. Σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί για 1 λεπτό, ρίχνουμε ½ κούπα από το ζουμί των ζυμαρικών, αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για 5 λεπτά, μέχρι να γίνει ο σολομός.

Αδειάζουμε τα ζυμαρικά μέσα στο τηγάνι, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το σχοινόπρασο και τα αφήνουμε για 2 λεπτά ακόμα, ανακατεύοντας, μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Σερβίρουμε αμέσως.

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ

CASARECCE ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ, ΜΑΝΟΥΡΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Δώσε μια πικάντικη νότα στο τραπέζι σου με αυτήν την εύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη συνταγή. Τα υλικά μιλούν από μόνα τους!

ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Τα πιο ελκυστικά φασολάκια που έχεις ποτέ δοκιμάσει. Μια γκουρμέ και πρωτότυπη εκτέλεση που θα χορτάσει σώμα και πνεύμα.

ADORO TIPS

Με την Adoro Per Pasta χρειάζεσαι τη μισή ποσότητα και το μισό χρόνο αφού δεν χρειάζεται βράσιμο, όπως οι άλλες κρέμες!
Τράβηξε το τηγάνι από το μάτι και μετά πρόσθεσε την Adoro Per Pasta. Αυτό είναι αρκετό για να δέσει τέλεια με τη συνταγή σου!
Έχει χαμηλά λιπαρά, μόνο 15%!