ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Ανδρέας Λαγός
ADORO PER PASTA
ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
40'
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
3

ΥΛΙΚΑ

  • 500γρ. ραβιόλια φρέσκα
  • 500ml κρέμα γάλακτος Adoro per pasta
  • 300γρ. νεαρό σπανάκι ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. πέστο βασιλικού
  • ½ κούπα ζωμό λαχανικών ή κότας
  • 200γρ. μοτσαρέλα τριμμένη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το σπανάκι και το πέστο και τα κρατάμε στην άκρη. Ανακατεύουμε σε ένα άλλο μπολ την κρέμα γάλακτος, το ζωμό και τα κρατάμε στην άκρη.

Απλώνουμε το 1/3 του μείγματος της κρέμας σε ένα πιρέξ, από πάνω απλώνουμε το μισό από το μείγμα με το σπανάκι και από πάνω, στρώνουμε ομοιόμορφα τα μισά ραβιόλια.

Κάνουμε την ίδια διαδικασία άλλη μια φορά και κλείνουμε με το υπόλοιπο μείγμα της κρέμας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 1800 C, για 30 λεπτά, μέχρι να γίνουν τα ραβιόλια και στη συνέχεια πασπαλίζουμε με το τυρί και τα αφήνουμε για 5 λεπτά στο γκριλ να πάρουν χρώμα.

Σερβίρουμε αμέσως.

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ

ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ, ΕΛΙΕΣ, ΚΑΠΑΡΗ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Όλη η Μεσόγειος σε μια συνταγή! Τόνος, ελιές και κάππαρη πρωταγωνιστούν σε αυτήν την εύκολη, γρήγορη και χορταστική μακαρονάδα.

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Η συνταγή που πετυχαίνει πάντα! Εγγυημένη απόλαυση που σου κλείνει το μάτι και σε προκαλεί να την δοκιμάσεις. Σωστά υποθέτεις... το ¼ κ.γ μπούκοβο κάνει όντως, τη διαφορά.

ADORO TIPS

Με την Adoro Per Pasta χρειάζεσαι τη μισή ποσότητα και το μισό χρόνο αφού δεν χρειάζεται βράσιμο, όπως οι άλλες κρέμες!