ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Ανδρέας Λαγός
ADORO PER PASTA
ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
40'
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
4

ΥΛΙΚΑ

  • ½ πακέτο ζυμαρικά κανελόνια
  • 200ml κρέμα γάλακτος Adoro per pasta
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 3 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 200γρ. μπρόκολο κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 1 στήθος κοτόπουλο βραστό ή ψητό ξεψαχνισμένο
  • 1 αβγό
  • 200γρ. τυρί κρέμα
  • 100γρ. γραβιέρα πικάντικη τριμμένη
  • 100γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
  • Αλάτι – πιπέρι
  • Μαϊντανό ψιλοκομμένο για το σερβίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, προσθέτουμε κρεμμύδια, το μπρόκολο, αλάτι, πιπέρι και σοτάρουμε για λίγα λεπτά, μέχρι να μαραθούν.

Προσθέτουμε το κοτόπουλο, το αυγό, το τυρί κρέμα, τη μισή ποσότητα από τα τριμμένα τυριά και ανακατεύουμε πολύ καλά.

Γεμίζουμε τα κανελόνια με το μείγμα, με τη βοήθεια ενός κουταλιού ή μιας σακούλας ζαχαροπλαστικής.

Τοποθετούμε ομοιόμορφα τα κανελόνια σε ένα πυρέξ, περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος, πασπαλίζουμε με τα υπόλοιπα τυριά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 1800 C, για 20-25 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσουν τα ζυμαρικά, να λιώσουν τα τυριά και να πάρουν χρώμα.

Σερβίρουμε αμέσως τα κανελόνια πασπαλισμένα με λίγο μαϊντανό.

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ

CASARECCE ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ, ΜΑΝΟΥΡΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Δώσε μια πικάντικη νότα στο τραπέζι σου με αυτήν την εύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη συνταγή. Τα υλικά μιλούν από μόνα τους!

ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Είναι τόσο ωραίο όσο φαίνεται; Η απάντηση είναι... περισσότερο! Μια χορταστική δημιουργία που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

ADORO TIPS

Με την Adoro Per Pasta χρειάζεσαι τη μισή ποσότητα και το μισό χρόνο αφού δεν χρειάζεται βράσιμο, όπως οι άλλες κρέμες!
Τράβηξε το τηγάνι από το μάτι και μετά πρόσθεσε την Adoro Per Pasta. Αυτό είναι αρκετό για να δέσει τέλεια με τη συνταγή σου!
Έχει χαμηλά λιπαρά, μόνο 15%!